Ilmojen  viilentyessä jää terassilla ja parvekkeella oleskelu vähemmälle, koska siellä ei tarkene enää istuskella. Ja se on tietysti harmi, sillä onhan syksyistäkin maisemaa kiva katsella terassilta, eikä huvittaisi kokonaan siirtyä sisälle vapaa-aikaa viettämään. Nykyisin on onneksi tarjolla terassilämmittimiä, joiden avulla saa luotua terassille, parvekkeelle, patiolle tai vaikka pihallekkin lämpöä sen verran, että siinä lähellä tarkenee hyvin istuskella puutarhatuolissa lukemassa tai viettämässä muuten aikaa. Terassikauden voi siis aloittaa jo aikaisin keväällä ja sitä voi jatkaa pitkälle syksyä siten, että hankkii lämmittimen. Seuraavassa muutamia esimerkkejä verkkokaupoista, joista voi löytyä itselleen sopiva terassilämmitin parvekkeelle tai terassille. Malleja on monenlaisia ja niistä täytyy miettiä, mikä on omaan käyttöön se hyvä malli.

Hobbybox – terassilämmittimet

Valikoimasta löytyy  erilaisia pystymallisia terassilämmittimiä sekä joku seinään kiinnitettävä säteilylämmitinkin.

Löytyy siis paljon tyylikkään näköisiä, kaasulla tai sähköllä toimivia ja pystymallisia, seinään kiinnitettäviä ja roikkuvia terassilämmittimiä eri rautakaupoista, alla kuvia eri malleista.

 

Nämä terassilämmittimet on sopivat pienellekkin parvekkeelle ja ne voi laittaa vaikka pöydälle.

terassilammitin_pisa_900w terassilammitin_torso_300_600w

Seinälle kiinnitettäviä malleja on joko säteilylämmittimiä eli infrapunalämmittiä, jotka on tarkoitettu pääasiassa parvekkeelle tai sitten on myös tehokkaita kvartsilämmittimiä, joilla lämmittää isommankin huoneen tai alueen vaikka ulkona.

kvartsilammitin-monaco-4-5-kw-eri-vareja

Tässä on myös tyylikkään ja tunnelmallisen näköisiä terassilämmittimiä. Toimivat kaasulla ja laavakivet ja ”halot” kuuluvat pakettiin.

Terassilämmittimen avulla voi myös mökkikautta jatkaa pitemmäksi. Joitakin lämmitin malleja voi käyttää antamaan terassin lisäksi itse mökkiin lisälämpöä, niillä voi lämmittää autotalleja, kasvi- tai viherhuoneita, pihakeittiöitä, grillikotia, vierasaittoja jne. Voi vaikka järjestää syksyiset puutarhajuhlat terassilämmittien avulla.  Käyttökohteita on monia kunhan vain sähköä on saatavilla.