Puutarhalaatikko säilytykseen

 

Puutarhassa ja terassilla on aina tavaroita, jotka olisi hyvä saada laitettua johonkin sateensuojaan. Puutarhakalusteiden pehmusteet pitäisi säilyä kuivana, jotta niiden käyttö olisi mukavaa. Puutarhanhoitovälineet olisi mukava laittaa kätevasti johonkin laatikkoon  säilöön, ettei tarvitse joka välissä käydä varastosta hakemassa jne. Säilytettävää tavaraa riittää.

Vida XL – Ulkotilan säilytyslaatikot

Puutarhalaatikot ovat tällaiseen todella käteviä säilytystiloja. Perinteisesti laatikot ovat olleet puusta valmistettuja, mutta nykyään löytyy erilaisia muovista tms. valmistettuja laatikoita. Ne ovat kevyitä ja säänkestäviä. Jos laatikkoa halutaan käyttää myös istuimena, silloin kannattaa valita varmaankin puusta rakennettua säilytysarkkua. Ne ovat siihen käyttöön tarpeeksi tukevia. Tavarat pysyvät siististi piilossa ja tallessa laatikossa, mutta sen päällä voi istuskella. Tarvittaessa laittaa vielä pehmusteen alle.

Puutarhalaatikkopenkkipuu

 

Homeroom >>

Homeroomin valikoimasta löytyy myöskin monenlaisia ja erivärisiä säilytyslaatikoita. Puisia, muovista tehtyjä, istumista kestäviä ja niin edelleen. 

Lisää erilaisia puutarhalaatikoita ulos, löytyy klikkaamalla tästä!

Scroll to Top