Terassilämmitin netistä

Syksy tuo tullessaan viilenevät illat. Terassilla olisi kiva istuskella ja katsella hämärtyvää iltaa, mutta lämpöä tuntuu tarvitsevan lisää. 

Terassilämmitin mahdollistaa kesäisen pihalla istuskelun pidemmälle iltaan ja syvemmälle syksyyn kuin koskaan ennen. Oli kyse sitten takapihasta, terassista, parvekkeesta tai munanhautomosta, ne tarjoavat laadukkaan ja edullisen ratkaisun kotiin kuin kotiin. Kukapa ei haluaisi nauttia kesän lämmöstä ja luonnon kosketuksesta yksin tai ystävien seurassa niin kauan kuin suinkin mahdollista.

terassilammitin

Terassilämmittimiä on tarjolla erikokoisia ja eri toimintatavoin toimivia. Valitessa kannattaa huomioida tila mihin tulee, energiatehokkuus ja totta kait paljonko on valmis maksamaan. Tässä muutamia eritavoin toimivia lämmittimiä ja niiden ominaisuuksia.

  • Sähkölämmittimet: Helppokäyttöisiä ja yleisiä. Ne lämpenevät nopeasti, mutta voivat olla kalliimpia käyttää pitkällä aikavälillä.
  • Kaasulämmittimet: Tehokkaita ja tuottavat lämpöä nopeasti. Ne vaativat kaasupullon, joten niiden käyttökustannukset voivat vaihdella.
  • Infrapunalämmittimet: Lämmittävät kohdennetusti ja ovat energiatehokkaita. Ne eivät lämmitä ympäröivää ilmaa, vaan kohteet suoraan.

Patiotuli on kalustepöytä, jonka keskelle on upotettu kaasupoltin. Siinä elävä liekki palaa ympäröivän lasimurskeen keskellä, jolloin liekit heijastavat värejä ympäristöön. Liekin säätämällä voidaan lämpöä ja tunnelmaa muuttaa.

Patiotulipyorea

Pöytä on säänkestävää materiaalia, alumiinia ja pöydän sisällä on paikka kaasupullolle. Kaasupolttimen teho on 11,7 kW ja siitä riittää mukavasti lämpöä pöydän ympärillä istuskeleville. Poltin on varustettu varmistajalla, joka sammuttaa liekin jos tuulen tai sateen vuoksi on vaarana tulen leviäminen ympäristöön. Sadevesi menevät polttimen salaojituksen kaltaisen aukotuksen kautta pois. Lisävarusteena on saatavana lasikehys liekkien suojaukseen ja samalla pöytä saa tyylikkään ulkonäön. Pöytään kuuluu myös alumiininen kansi, jonka ansiosta patiotulta voi käyttää tarvittaessa myös tavallisena pöytänä. Koska se on kevyt, sitä voi siirtää tarvittaessa eri paikkoihin, vaikkapa terassilta laiturille jne.

patiotulijalotakka

Terassilämmittimen valintaan vaikuttaa useita tekijöitä, kuten budjetti, käyttötarkoitus, käytettävissä oleva tila ja energiatehokkuus.

Scroll to Top