Pihakeinu tai puutarhakeinu pihaan

Huomaa että kevättä alkaa jo odottelemaan, sillä yhä useammin haaveilee puutarhakauden alkamisesta. Aurinko paistaisi tietenkin ja laitetaan viimeinkin pihakeinu paikoilleen puutarhaan, jossa voisi sitten vain nauttia olosta ja kuunnella linnun laulua.

Pihakeinussa on todellakin leppoisaa viettää aikaa ja nauttia kauniista kesäpäivästä. Keinu sopii istuskelupaikaksi puutarhaan, terassille, parvekkeelle ja mökin pihamaalle. Pieni sadekkaan ei haittaa keinuttelua, jos omistaa katoksellisen keinun.cNykyään on valikoimassa pieniä yhden tai kahden hengen keinuja, isoja vastakkainistuttavia keinuja, metallirunkoisia tai puurunkoisia keinumalleja. Metallirunkoiset ovat kevyitä ja niitä on helppo siirtää tarvittaessa, puurunkoiset taas kestävät hyvin myös talven säävaihtelut.

Verkkokauppojen valikoimasta löytyy pihakeinuja moneen makuun. On vastakkainistuttavia puukeinuja katoksella tai ilman.

Pienempiä puisia pihakeinuja on myös sekä katoksella että ilman. Metallirunkoisia pihakeinuja löytyy monenlaisia. Retrokeinu, kahdenistuttava keinu ja joissakin malleissa voi selkänojan kaltevuutta säätää lokoisampaan asentoon.

On24.fi:n valikoimasta löytyy metallirunkoisia ja pieneenkin tilaan sopivia keinuja. Keinuja on kahdenistuttavia tai kolmenistuttavia, erinäköisiä ja -mallisia.

Seuraavassa kuvassa on kuusipuusta valmistettu ja char-maalilla viimeistelty puutarhakeinu Asti. Varsin hauskan näköinen uutuusmalli.

Kannattaa käydä selaamassa On24.fi:n verkkokaupan keinuvalikoimaa klikkaamalla täältä.

Myöskin Hobby Hallin valikoimaan oli lisäty monenlaisia puutarhakeinuja. On puisia vastakkainistuttavia, kevyitä metallirunkoisia yhdelle, kahdelle tai kolmelle hengelle. Monenkokoiselle taloudelle oman kokoinen keinu.  Pääset katsomaan tuotteita klikkaamalla tästä suoraan kauppaan.

 

Scroll to Top