Tehokas hyttyskarkotin tai hyttysansa?

Kesän koittaessa olisi mukava oleskella ulkona. Mutta kun kimppuun hyökkää äkäinen hyttyslauma, niin alkaa sisätilat houkutella puoleensa. Ei tee tosiaan mieli kauan istuskella terassilla, jos hyttyset pistelevät ja inisevät korvan juuressa.

Markkinoilla on nykyään erilaisia hyttyskarkottimia, joiden väitetään pitävät hyttyset ja kaikenlaiset ötökät loitolla. Katselinpa siis nettikauppojen tarjontaa, löytyisikö sieltä se tehokas ja hyvä hyttyskarkotin tai hyttysansa, joka todella saa hyttyset ja muut ötökät pysymään poissa.

Grillikaupasta löytyy ThermaCELL-hyttyskarkotin, joka lupaa pitää hyttyset, hirvikärpäset ja paarmat loitolla 20 neliömetrin alueelta. Karkotin toimii nestekaasupatruunoilla (butaania) ja karkotematoilla. Nestekaasupatruuna kestää noin 8–12 tuntia, ja karkotematto suositellaan vaihdettavaksi neljän tunnin välein. Laite ei vaadi minkäänlaista sähköä, joten se sopii ulkoympäristöön. Tälläinen on varmasti ihan kätevä vaikka terassille, josta laite karkottaa hyttyset pois.

Tokmanni

Swissinno Hyttyskarkotinlyhty pelastaa kesäillat! Vaikutusalue on 20 m² ja vaikutusaika 4 tuntia. Pakkaus sisältää metallilyhdyn, lämpökynttilän ja karkoitinainetyynyn.

Lisäksi Tokmannin verkkokaupasta löytyy muitakin hyttysten karkoittamiseen soveltuvia tuotteita, kuten hyttyssavuja, ötökkäverhot jne. Tokmannin verkkokaupasta tilatut tuotteet voi noutaa ilmaiseksi myymälästä.

Hyttyskarkottimen tarkoitus on vain häätää ötökät tiehensä, mutta ne palaavat myöhemmin takaisin. Hyttysansa houkuttelee hyttyset ansaan, joten ne eivät sen jälkeen enää kiusaa. On siis makuasia kumpaa haluaa. Tuollainen kunnon hyttysansa kyllä vaikuttaa houkuttelevalta ja hyvältä, sillä meillä ainakin hyttysiä riittää hävitettäväksi.

Scroll to Top