Hyvä ja tyylikäs sähkökiuas netistä

Sisäsaunaan täytyisi saada uusi kiuas. Ensin täytyy miettiä, valitseeko puukiukaan vai sähkökiukaan. Valinta osuu nyt sähkökiukaaseen sen vuoksi, että se on vaivattomampi ja nopeampi lämmittää. Nykyään sähkökiukaan pystyy laittamaan vaikka ajastimella tai etäohjaimella käyntiin, eikä tarvitse olla itse paikalla uunia sytyttämässä. Tässä vaiheessa jää puukiukaat pois, mutta vielä jää paljon erilaisia vaihtoehtoja. Voi olla aina valmis-kiuas tai normaali kertalämmitteinen kiuas. Ja vielä niissäkin löytyy erilaisia variaatioita. Aikamoinen homma miettiä, mitä haluaa omaan saunaan. Tehon lisäksi ulkonäkö on yksi tärkeä valintaan vaikuttava seikka. Jokaisella valmistajalla on erilainen mallisto, joten täytyy vain miettiä mitkä ovat itselle tärkeät ominaisuudet.

Hobbybox >>

Hobbybox:lta löytyy  valikoima  erikokoisia, erinäköisiä ja eri tyyppisiä kiukaita. 

Paljon on kiukaita, joissa kivet ovat suurelta osin näkyvillä aukotetun metalliverkon takana. Kiukaaseen mehtuu paljon kiviä, joten löylyt ovat hyvät ja pehmeät.

Aina valmiit- tai heti valmiit kiukaat ovat tietenkin paljon ja epäsäännöllisesti saunovien taloudessa käteviä.

Täytyy käyttää vähän aikaa siihen, että miettii millainen on itselle sopiva kiuas. Ja ainakin nyt näyttää, että meille löytyy se hyvä ja tyylikäs sähkökiuas netistä. Valikoimaa on ainakin tarpeeksi.

Scroll to Top