Sisustustarrat ja seinätarrat sisustamiseen

Kodin seinät voivat jonakin päivänä näyttää todella tylsiltä. Seinät siis kaipaisivat piristystä, mutta tuntuu liian hankalalta aloittaa tapettien vaihto tai seinien maalaaminen. Tähän ongelmaan on onneksi kehitetty helppo konsti. Sisustustarrat ja seinätarrat ovat tarkoitettu tälläisen ongelman poistoon. Kiinnität vain kivannäköisen sisustustarran ikävän näköiseen seinään, ja uusi seinä on valmis.

Erilaisia malleja onkin kiva katsella tietokoneen näytöltä ja valikoida sitten itselleen sopivat sisustustarrat.

Sisustustapetit Homeroomilta

On24.fi valikoimasta löytyy tauluja ja tarroja seinien ja muiden tilojen ilmeen vaihtamiseen. Tutustu valikoimaan täällä.

Sisustustarrat on tehty  niin kestävästä materiaalista, jotta ne voi kiinnityksen jälkeen irrottaa ja kiinnittää uudestaan johonkin muuhun kohtaan. Kiinnityspinta pysyy hyvänä. Jos siis tarraseinä alkaa taas kyllästyttää, voi miettiä uutta kohtaa.

Ovitarroilla saa kivasti luotua mielikuvan, että seinässä on oikea oviaukko johonkin. Ovat niin aidonnäköisiä, joten saattaa joku erehtyä joskus ovesta.

Seinätarroilla saa luotua kivan maiseman aivan tyhjään seinään.

Nämäkin ovat kivannäköisiä sisustustarroja.

Lisäksi löytyy jääkaappitarrat, sängynpäätytarrat, jne. Kaikenlaisia tyylikkään ja kivannäköisiä sisustustarroja ja seinätarroja monenlaiseen sisustusmakuun.

Kun koti kaipaa ehostusta, ei aina siis tarvitse alkaa isotöiseen remonttiin. Näinkin yksinkertainen tuote kuin sisustustarra tuo uskomattoman vaikutuksen kodin sisustukseen.

Scroll to Top