Leikkimökki lapselle netistä

Ensi kesänä on tarkoitus hankkia lapselle pihamaalle leikkimökki, jossa voi sitten touhuta leikkejään. Mietinnässä oli, rakennetaanko itse alusta loppuun asti eli etsitään piirustukset jostain ja hankitaan sitten tarvikkeet. Mutta sitten päädyttiin valmismökkiin. Pari vuotta sitten rakennettiin ulkosauna valmispaketista, ja siitä jäi sen verran hyvä kokemus että samalla tyylillä jatketaan. On helppoa kun paketissa tulee ohjeiden lisäksi kaikki tarvittavat puutavarat, naulat ym. Ei tarvitse itse miettiä ja laskea paljonko tarvitsee minkäkinlaista lautaa. Ja leikkimökki löytyy myös netin kautta, ilman että on pakko lähteä kiertelemään jotain puutarha- tai rautakauppoja.

Tietokoneella on helppo selailla, katsella ja vertailla tietoja sekä miettiä ihan rauhassa asiaa. Löysinkin netistä muutamia verkkokauppoja, joilta löytyy aika kivoja malleja. Niistä voi valita ja tilata ikioma leikkimökki lapselle netistä. Laitoin tähän muutaman kuvan malliksi, mutta kannattaa käydä kunkin verkkokaupan omilta sivuilta katselemassa koko valikoima sekä tarkemmat tiedot mökeistä.

Verkkokaupoissa on monenlaisia leikkimökkejä tarjolla. Perinteisten leikkimökkien lisäksi on vaikkapa vankkurimallisia leikkimökkejä, jossa voi nukkua yötäkin. Ja sitten on leikkikeskuksia, joissa leikkimökkiin on liitetty esimerkiksi kiipeilyteline ja liukumäki. Täältä löytyi myös tuollainen minileikkimökki, jonka voi laittaa vaikka parvekkeelle tai vaikka terassille. Mökkiin mahtuu juuri ja juuri pöytä ja penkit ja ikkunakin löytyy, joten eihän sitä muuta leikkeihin tarvitakkaan. Viimeisen kuvan mökki käy tarvittaessa vaikka vierasmajana, sinne mahtuu aikuinen seisomaan.

Perinteisistä leikkimökeistä esimerkkinä Lido, joka muistuttaa ihan oikeaa mökkiä pienoiskoossa.

leikkimökkiLido

 

Scroll to Top