Puutarhaan kuuluu olennaisena osana kunnon puutarhakalusteet, joissa on mukava istuskella ja viettää aikaa. Meillä ei ole vielä yhtenäistä kalusteryhmää, vaan pöytä ja tuolit ovat vähän eri sarjaa. Olisi varmaan aika jo panostaa niihinkin, niin olisi kiva kesällä kutsua vaikka vieraita grillaamaan ja viettämään aikaa puutarhassa. Etsiskelin taas, onnistuisiko tilata puutarhakalusteet netistä. Ainakin monenlaista on verkkokaupoissa tarjolla. 

 

Laaja valikoima puutarhakalusteita siis, puisia, rottinkisia, metallisia sekä monen tyylisiä. Meillä kalusteet joutuvat olemaan paljaan taivaan alla, joten tuntuu että puiset kalusteet ovat meille parhaimmat. Valkoiseksi maalattu puinen ryhmä näyttää kyllä hyvältä. Ehkä paviljonkiin tai verannalle voisin ajatella rottinkistakin, sillä kyllä ne kestävät ulkoilmassa olevaa kosteutta, mutta ei ehkä ihan jatkuvaa kaatosadetta.

puutarhakalusteet netistä

On24.fi

Verkkokaupasta On24.fi löytyy todellakin paljon erilaisia puutarhakalusteita, joita voit tilata suoraan kotiin. Löytyy kalusteita pienelle takapihalle tai parvekkeelle, isolle terassille, massiivisia ja tyylikkäitä jne. Kannattaa käydä tutustumassa myös heidänkin verkkosivuilta, mitä sieltä löytyy. 

puutarhapoyta

Onneksi kesään on vielä hetkisen aikaa, joten ennättää miettiä kunnolla, millaisissa tuolissa haluaa kesällä istuskella. Tästä tulikin vaikeampi valinta kuin osasin ennakkoon ajatellakkaan.