Hyvä riippumatto ulkokäyttöön/ sisäkäyttöön

Riippumatossa on rentouttavaa loikoilla ja nauttia olosta. Yleensä riippumatosta tulee mielikuva kesästä, auringonpaisteesta ja koivujen väliin sidotusta riippumatosta. Mutta aivan hyvin riippumaton voi kiinnittää vaikkapa terassille, parvekkeelle tai jonnekkin sisätiloihin. Lastenhuoneessa riippumatto on varmasti kovassa käytössä, siinä on kiva ottaa vaikka päiväunet, jos uni ei muuten maita. Olohuoneessa tai takkahuoneessa riippukeinussa on mukava lepäillä ja lueskella. Jotkut käyttävät riippumattoa varavuoteena, toisilla se on mökkivuoteena ja telttailijat käyttävät telineellistä riippumattoa mielellään. Silloin ei tunnu ainakaan kävyt ja kivet selän alla yöunta häiritsemässä.

Mutta mistähän löytyisi hyvä riippumatto ulkokäyttöön tai sisäkäyttöön? Löysin joitakin verkkokauppoja, joissa on ihan kivannäköisiä ja varmaan ihan mukavan tuntuisiakin riippukeinuja. Joistakin saa myös tukijalkoja riippukeinuille, jos ei ole valmiiksi sopivaan kiinnityspaikkaa. Näistä varmaan löytyy hyvä riippumatto ja pääsee viettämään lokoisia hetkiä.

 

On24.fi

On24.fi:n valikoimasta löytyy todella hieno määrä erilaisia riippukeinuja. On kivan värikkäitä tai hillityn tyylikkäitä, isoja ja pieniä, yhdelle tai useammalle henkilölle. Tässä artikkelissa olevissa kuvissa vain pieni osa koko valikoimasta.

Näissä riippumatoissa on tilaa tarpeeksi. Keinun sisään pääsee niin syvälle, ettei ole pelkoa heti kierähtää sieltä maahan.

Näissä seuraavanlaiset riippukeinut ovat sen verran isoja, että niissä voi olla vaikka kaksi henkilöä kerrallaan. Ovat siis kahden hengen riippukeinuja.

Seuraavassa ”koko perheen riippukeinuja”. Kestävät ja kantavat useamman henkilön painon.

Seuraavassa kuvassa oleva retkiriippumatto Silk-Traveller on kätevä ottaa retkelle mukaan. On kevyt, tilava ja mahtuu makuupussin pussiin. Riippumatto on valmistettu laskuvarjon silkistä, joten on varmasti pehmeän tuntuinen.

 

On24,fi:ltä löytyy siis riippumattoja joka makuun. Käy tutustumassa koko valikoimaan klikkaamalla tästä.

Scroll to Top