Kauniissa ja lämpimässä auringonpaisteessa on mukava istuskella rentoutumassa. Mutta jossakin vaiheessa suora auringonpaiste alkaa tuntua liian kuumalta ja on etsittävä suojaa ja varjoisaa kohtaa. Varsin yksinkertainen keino suojautua auringonpaahdetta vastaan on hankkia joko kivannäköinen aurinkovarjo tai markiisi.

Aurinkovarjon etuna on se, että sitä voi siirtää helposti paikasta toiseen. Voi siis pitää välillä terassilla, välillä muualla puutarhassa. Markiisi taas asennetaan kiinteästi seinään tms. paikkaan, mutta se antaa isomman suojan paahdetta vastaan. Markiisilla voi estää myös auringonpaisteen ikkunasta sisään, jolloin huoneetkin pysyvät viileämpänä. Näitä molempia löytyy verkkokaupoista aikamoinen valikoima joten täytyy vain valita itseään eniten miellyttävä malli.

VidaXL

VidaXL:n verkkokaupasta löytyy monenlaisia ja kohtuuhintaisia aurinkovarjoja.

Varsinkin tuo kallistettava aurinkovarjo, Hawaii-tyylinen on minusta aika hauska. Ei puutu kuin palmut vierestä, niin voisi kuvitella olevansa vaikkapa Hawaijilla. Taittuvalla varrella olevia aurinkovarjoja löytyy valikoimasta monenlaisia ja erivärisiä.

Nämä ylläolevat aurinkovarjot, sekä neliömalliset että kolmiomalliset varjot voidaan kiinnittää mukana tulevan kiinnittimen ja köyden avulla terassille, ulos puutarhaan ja minne vain ikinä haluatkin. Verkkokaupasta löytyy myös markiiseja yms. Käy tutustumassa VidaXL:n valikoimaan klikkaamalla tästä.

Romaperheaurinkovarjo

NetRauta.fi

NetRaudassa on paljon erilaisia aurinkovarjoja. Pieniä ja isoja, monenlaisia ja monennäköisiä. Säädettäviä varsia tai sitten kiinteitä telineitä.

Seuraavassa isokokoinen aurinkovarjo Rectangle, jonka toinen päät kiinnitetään tolppiin tai sitten toinen pää seinään. Tälläisellä varjolla saa suojattua hyvin vaikka terassin.

aurinkovarjo-rectangle

Tämä Ingenuan aurinkovarjo Triangle edustaa uutta muotoilua aurinovarjoissa.

aurinkovarjo-triangle

Markiiseja löytyy myös erivärisinä ja erimallisina. Markiisin voi tilata myös mittatilauksena, jolloin se on taatustu sopiva omaan kotiin.

markiisi_siniraita7

Ei varmasti olisi hassumpi idea hankkia tyylikäs aurinkovarjo tai markiisi pihalle, jolloin kesästä voisi nauttia kunnolla. Toisena vaihtoehtona on tietenkin hankkia pihalle paviljonki tai huvimaja, jossa voi myös viihtyä sekä sateessa että paisteessa. Käy tutustumassa paviljonkeihin seuraavasta linkistä: paviljongit ja huvimajat.