Sisustuskivien käyttö sisustuselementtinä on viime vuosina lisääntynyt kovasti. Halutaan tehdä vähän erikoisempi ja persoonallisempi koti, jossa kaikki ei ole ihan viivasuoraa ja jäykkää. Sisustukseen saa sopivasti särmää tekemällä jokin seinä tai yksityiskohta luonnonkivillä, joista jokainen on hieman erikokoinen ja -näköinen. Aivan samanlaista seinää ei varmasti löydy keneltäkään toiselta. Sisustuskivillä tuloksena on elävän ja luonnollisen näköinen pinta. Kiviä löytyy kauniin pyöreitä ja sileitä, tai sitten aivan rosoisia ja muhkuraisia. Valitsemalla tyyliin sopivat sisustuskivet seinään tai lattiaan, on persoonallinen koti valmis.

Taloon.com

Valikoimasta löytyy sekä seinäkiviä että lattiakiviä. Esimerkkinä seuraavissa kuvissa olevat pyöreät luonnonkivet seiniin.

Kiviä löytyy litteinä ja vähän hiottunakin.

Kivillä saa tiiliseinän näköistäkin aikaan.

Seuraavat kivimosaiikkit antavat kivasti hohdetta seinään.

Seinät voi verhoilla myös seuraavanlaisilla verhoilukivillä.

Seuraavassa kuvassa on aito Suomalainen jäkäläpintainen luonnokivi. Sopii koristekiveksi sisään tai ulos. Tuosta tulisi kyllä aika hieno seinä tai varsinkin takan pintaa nuo näyttävät sopivan täydellisesti.

Lattiakiviksi käyvät periaatteessa samat kuin seinään, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Valitsemalla laminaatin tai parketin tilalle kivet lattiaan, saa varmasti persoonallisen kodin.

Taloon.comilla on Majakiven sisustuskivet 20 % alennuksella lokakuun ajan. Sieltä saattaisi löytyä tyylikkääseen seinään sopivat sisustuskivet.