Nettiä selaillessani törmää aina välillä johonkin mielenkiintoiseen puutarhakalusteeseen, jota olisi kiva kokeilla. On24.fi:n sivuilta löytyi tuollainen säänkestävä, katoksellinen puutarhasohva. Näyttää tarpeeksi pehmeältä ja tukevalta istua. Katos taas suojaa liialta auringonpaisteelta ja sen pystyy halutessaan laskemaan alaskin. Puutarhasohvien runko on alumiinistä, päällystetty muovipunoksella, joten ne ovat säänkestäviä ja niitä voi käyttää ympärivuoden.

Jotkut katokselliset puutarhasohvat ovat avattavia ja levitettäviä malleja. Niissä saa silloin aika lokoisat oltavat ja pystyy todella nauttimaan olosta.

Katoksellisia puutarhasohvia on isompia ja pienempiä, tummia ja vaaleita. Osassa kuuluu rahit mukaan, osassa ei. Pehmusteet ja tyynyt ovat mukana jokatapauksessa. Vaikka näitä myydään puutarhakalusteina, mikä estää laittamasta sohvan jonnekkin sisälle esimerkiksi olohuoneeseen tai takkahuoneeseen.

Katoksellisia puutarhasohvia löytyy myös VidaXL:n verkkokaupasta. Sinne pääset kurkkaamaan suoraan klikkaamalla tästä linkistä.