Hyvä kasvihuone puutarhaan

Tomaatit, kurkut ja yrtit ruokapöytään omasta puutarhasta, siitä taitaa moni muukin minun lisäkseni haaveilla. Kun muutimme omakotitaloon asumaan, oli meilläkin aluksi ihan oikea perunamaa sekä kasvimaa, jossa oli porkkanoita, herneitä, salaatteja ym. Mutta vähitellen innostus rikkaruohojen kitkemiseen hyttysten seassa tai auringon paahteessa väheni. Eikä se satokaan aina kovin hyvä ollut verrattuna siihen työhön, mitä kasvimaan hoito vaati. Seuraava askel olikin sitten pieni puulaatikko, johon kylvettiin vähän salaattia ja yrttejä kasvamaan.

Nyt on haaveena hankkia oma ja hyvä kasvihuone puutarhaan, jossa voisi kasvattaa ainakin tomaatteja ja kurkkuja, amppelimansikatkin olisi kivoja ja tietenkin siellä olisi kauniita kukkia seassa. Netissä verkkokauppojen sivustoja selaillessani alkoi tuo innostukseni kasvihuonetta kohtaan kasvaa entisestään. Meillä olisi ihan joutilas nurkkaus puutarhassa, siihen voisi jonkinlaisen kasvihuoneen pystyttää…

Hobbybox >>

Suurin osa Hobbybox:n kasvihuoneista on pienviljelijän tarpeisiin soveltuvia, sillä koko vaihtelee 3,4 neliömetrin malleista 5,7 neliömetrin malleihin. Jos sen sijaan viherpeukaloa kolotuttaa enemmänkin, isoja kasvihuoneita on tarjolla aina lähes 14 neliömetrin malleihin saakka.

 

Scroll to Top