Pakkanen paukkuu ulkona ja sisälläkin alkaa tuntua jo viileältä. Lämmitys ei meinaa riittää, joten on laitettava villasukat ja villapaitaa päälle. Mieleen tulee ajatus, pitäisikö taloon tai mökille hankkia viimeinkin uusi ja tehokas sähköpatteri antamaan lisälämpöä. Sähköpatterista tuleekin ensimmäisenä mieleen, että se on valkoinen lituska kapine seinällä. 

Vuolukivipatteri  on valmistettu aidosta luonnonkivestä. Se varaa runsaasti lämpöä itseensä ja luovuttaa sitä tasaisesti ja pitkään. Kaunis, tyylikäs ja ajaton patteri, joka sopii monenelaiseen kotiin. Voisinpa ajatella omaankin kotiini.

Graniittipatterit ovat valmistettu luonnon graniittikivestä. Niiden pinta ja ulkonäkö on vähän elävämpi kuin vuolukivipatterin. Värivaihtoehtoja on siis nuo kolme. Aika hienoja.

Marmorikivipatterit ovat valmistettu luonnonmarmorista. Kaunis marmorikuviointi sopii varmaan vaativaankin sisustusmakuun. Tyylikäs tuokin.

Taitaa olla ihan hyvä vaihtoehto tilata kivipatterit netistä sähköpatteriksi. Lämmön lisäksi tulee tyylikkyyttä oman kodin sisustukseen.