Kesällä toivottavasti paistaa aurinkokin välillä. Niitä leppoisia aurinkoisia päiviä odotellessa täytyy korjata vielä yksi puute, nimittäin se että meiltä puuttuu oikein hyvä ja leppoisa aurinkotuoli. Sellainen tuoli, jossa voisi istuskella tai pikemminkin maata aurinkolasit silmillään kuunnellen lintujen laulua ja nauttia olosta. Ja mieluusti tuolin täytyisi tuntua tukevalta, niin että siinä uskaltaa vähän liikahtaa ilman että se keikahtaa nurin tai hajoaa liitoksistaan. Puiset tuolit siis tuntuisivat äkkiseltään tukevammilta ja laadukkaammilta, vaikka onhan niillä sitten monesti vähän enempi hintaakin. Mutta laadusta täytyy olla valmis maksamaan. Meninpä siis jälleen nettikauppojen sivuilta etsiskelemään, mistä löytyisi hyvä ja leppoisa aurinkotuoli edullisesti.

Homeroomilta löytyy monenlaista tavaraa puutarhaan ja kotiin, joten sieltä löytyi aurinkotuolejakin. Tutustu valikoimaan täällä!

On24.fi >>

On24,fi:ltä löytyy myös monelaisia aurinkotuoleja tai lepotuoleja. Nämäkin ovat kevyemmän oloisia, helppo liikuttaa ja viedä paikoilleen. Kyllähän tuollaisissakin voisi nautiskella kesästä. 

Jään vielä unelmoimaan kesästä ja auringosta. Ikkunasta näkyy tällä hetkellä luminen maisema takatalven iskiessä vappuaattoa valkaisemaan. Mutta kyllä se kesä tulee vielä joskus…