Skovby, SM128 ruokapöytä Tammi luonnonöljy

1779,00 

Tuotetunnus (SKU): SYSM128EO Osasto: Verkkokauppa:

Skovbyn ruokapöytä SM128: Luonnollista eleganssia kotiisi

Etsitkö täydellistä ruokapöytää, joka yhdistää ajattoman kauneuden ja toiminnallisen suunnittelun? Silloin Skovbyn ruokapöytä SM128 on etsimäsi. Tämä pyöreä puinen ruokapöytä on kunnianosoitus tanskalaiselle käsityöperinteelle ja elegantti lisäys kotiisi.

Erikoispiirteet:

Pyöreä kauneus: SM128 on suunniteltu pyöreäksi, luoden kutsuvan ilmapiirin ruokailutilaasi. Olipa kyseessä intiimi illallinen kahdelle tai juhlava kokoontuminen ystävien ja perheen kanssa, tämä pöytä on täydellinen keskipiste.

Laadukkaat materiaalit: Valmistettu huolella valitusta huippulaatuisesta puusta, SM128 huokuu lämmintä eleganssia. Voit valita eri puulajien välillä, mukaan lukien tammi, pähkinä ja laminaatti, jotta pöytä sopii täydellisesti sisustukseesi.

Tyylikäs viimeistely: Tarkasti muotoillut jalat ja elegantti pöytälevy tarjoavat vertaansa vailla olevaa esteettistä laatua, joka välittömästi kiinnittää huomion ja antaa sisustuksellesi hienostuneen kosketuksen.

Miksi valita SM128?

Skovbyn ruokapöytä SM128 ei ole pelkästään pöytä; se on sijoitus laatuun, joka tuo iloa vuosiksi eteenpäin. Olipa kyseessä romanttinen illallinen tai suuri juhla vieraiden kanssa, SM128 on valmis tuomaan ruokailutilaasi eksklusiivisuuden tunteen.

Nosta ruokailutilasi seuraavalle tasolle Skovbyn ruokapöydällä SM128. Tilaa omasi tänään ja anna sen olla kotisi sydän.

Scroll to Top