Lenita rottinkinen puukori

59,00 

Tuotetunnus (SKU): 488733 Osasto: Verkkokauppa:

Kuvaus

Tyylikkyyttä sisustukseen kauniilla suurella rottinkisella halkokorilla joka on tarkoitettu polttopuinen säilytykseen. Valmistettu kubu-rottingista ja metallista. Runko vahvistettu metallikehikolla joten nostokahva kestää myös halkojen kantamisen tämän halkotelineen avulla. Tästä upea polttopuiden säilytyspaikka takanviereen tai vaikka mökkiterassille. Tästä mahtava lahjaidea!

Suositellaan kostutusta väliajoin suihkepullolla

Leveys 48 cm
Korkeus 86 cm
Syvyys 46 cm

Kubu on rottinkilajike, joka saa erityisen kauniin harmaanruskehtavan sävynsä, kun se haudataan tuoreena mutaan ehkä noin kuukauden ajaksi ennen sen työstämistä huonekaluksi. Kubua ei pintakäsitellä mitenkään, vaan se on aina aito oma itsensä, joskus harmaampi, joskus enemmän ruskehtavan sävyinen.

Tämä rottinkinen puukori toimitetaan valmiiksi koottuna

Rottinkikalusteet ovat kevyitä ja tämän vuoksi myös helposti liikuteltavia kalusteita. Rottinki materiaalina on joustavaa jonka vuoksi rottinkikalusteet ovat erinomaisia tuotteita istumiseen. Rottinki kalusteelle on ominaista halkeamat ja materiaalinen monivärisyys, koska kyseessä luonnontuote. Rottinkikalusteet myös valmistetaan täysin käsityönä jolloin jokainen tuote on omanlaisensa. Rottinkin on trooppinen puulaji joten rottinki tykkää kosteudesta. Tämän vuoksi rottinkikalustetta on hyvä kostuttaa aika-ajoin esim suihkepullolla. Liian kuivunut rottinkin napsahtaa poikki helposti. Rottinkikalustetta ei kuitenkaan saa jättää ulos vesisateeseen.