Dallas laakerikeinu

879,00 

Tuotetunnus (SKU): 477183 Osasto: Verkkokauppa:

Kuvaus

Huippulaadukkaassa Dallas-keinussa lepää niin keho kuin mieli. Saatavilla pyökin ja ruskean värisenä. Keinu on kotimainen ja valmistettu massiivikoivusta.
Rahi saatavilla lisähintään. Tuotteessa myös useita verhoiluvaihtoehtoja. Dallas-keinu poikkeaa huomattavasti perinteisistä keinutuoleista. Kuulalaakereilla heijaava tuoli on pikemminkin nojatuoli, joka on varustettu keinumisesta saatavilla terveysvaikutuksilla sekä hyvänolontunteella. Dallas-keinu sekä mukana keinuva erikseen myytävä rahi ovat miellyttävä kokonaisuus, joka rentouttaa ja rauhoittaa. Tuolissa on kaarevat selkäpinnat, mitkä tukevat ristiselkää, sekä jousitettu penkki, joka antaa istumiseen kimmoisuutta. Lisähintaan myytävä keinuva jalkarahi on myös verhoiltu.

Dallas-keinu on saanut nimensä jenkkien ylellisestä sisustamisesta. Keinutuoli on täysin kotimainen vaikka nimi viittaakin ulkomaille.

Dallas-keinua ryhdyttiin valmistamaan Urjalan Keinukalusteella 1990-luvun alussa.

Dallas-keinu on suosittu huonekalu nykyajan olohuoneisiin. Kuulalaakerikeinu vie vähemmän tilaa kuin tavallinen nojatuoli sekä on kaunis yksityiskohta huoneessa.

Ulkomittoja:
leveys 63cm
syvyys 64cm
korkeus 106

istuinkorkeus 42cm
istuinsyvyys 46cm
käsinojankorkeus 61cm

Toimitus valmiiksi koottuna