Apetit pöytägrilli+piippu ja huuvasetti

1940,00 

Tuotetunnus (SKU): 478132 Osasto: Verkkokauppa:

Kuvaus

Apetit-pöytägrilli on jokaisten grillijuhlien keskipiste. Korkealaatuiset valmistusmateriaalit takaavat kestävyyden sekä grillin helppohoitoisuuden.
Apetit-pöytägrilliä voit käyttää puu-, hiili- ja kaasukäyttöisenä…

…Mikään vaihtoehdoista ei sulje toista pois, vaan esimerkiksi kaasuvarustuksen voi tarpeen tullen siirtää pois ja laittaa hiiliä tai puita tilalle.

Miellyttävät grillihetket varmistaa helposti säädettävä kevyt savuhuuva, joka johdattaa kaikki savut ja käryt tehokkaasti ulos.

Tekniset tiedot:

– Puu/hiilikäyttöinen (kaasuvarustus saatavilla lisävarusteena)
– Pöytälevy aitoa graniittia, jonka alla tukeva teräskehikko
– Tulipesä on polttomaalattu
– Palamista säädellään tuhkalaatikon avulla, joka rajoittaa korvausilman määrää tulipesässä (muista avata korvausilmaventtiili aina käyttäessäsi grilliä)
– Jalkaosa valmistettu korkealuokkaisesta alusinkkilevystä
– Jalkaosan pohjassa suljettava korvausilmaventtiili
– Savuhuuva pulverimaalattu antiikkikuparilla
– Savuhuuvaa säädetään yhdellä kettingillä

Huomio! Piipun ja huuvan väri on antiikkimusta, sekä pöytätason väri musta graniitti, kuten pääkuvassa.

Jokainen Apetitpöytägrilli sisältää grillausta helpottavan säädettävän grillaustason. Myös muutlisävarusteet tuovat herkullista vaihtelua kesän grillaushetkiin. Hankkimalla Apetitkaasuvarustuksen, voit käyttää pöytägrilliä myös kaaasutoimisena. Tämä ei poista puun tai hiilen käyttömahdollisuutta, vaan vaihto on nopeaa ja vaivatonta.

Lisähintaan myytävä Kaasuvarustus sisältää: poltinosan, letkut ja kiristimet, sekä laajan valikoiman grillivarusteita (muurinpohja- ja wokkipannu,parila sekä grillaus- ja keittoritilä ja kansi)

Saatavilla myös: keskiölevy,kahvikoukku,loimulauta, muurinpohjapannu

Pyöreä Apetitpöytägrilli JTG/1 on tarkoitettu 6-kulmaisiin huvimajoihin sekä Kotaan ja JTG/2 8-kulmaisiin huvimajoihin. Apetit pöytägrilli sisältää myös säädettävän huuvan ja piippusetin, kuten alimmassa piirroskuvassa.