Pihaan ja puutarhaan netistä

Erilaiset puutarhakalusteet sekä pihan hoitamiseen tarvittavat välineet ja tarvikkeet saa tilattua netistä kotiintoimituksella suoraan pihaan. Verkkokauppojen laajat valikoimat tarjoavat mahdollisuuden vertailla ja löytää omaa silmää miellyttävät tuotteet ajan kanssa ilman kaupoissa kiertelyä.

Ostaessa ja tilatessa on hyvä huomioida, että varsinkin monet puutarhakalusteista ovat verkkokaupoissa tilaustuotteita valmistajalta. Tällöin toimitusajat ovat yleensä viikkoja. Lisäksi keväällä monet muutkin ovat ostamassa, joka lisää myös toimitusaikaa. 

 

Pihaan ja puutarhaan netistä

Verkkokauppoja joista löytyy puutarhakalusteita sekä muita tarvikkeita ja välineitä pihan ja puutarhan hoitoon.

Homeroom – Ulkokalusteet ja tarvikkeet

Finnish Design Shop – Kesäkauppa

Hobby Hall verkkokauppa

ON24.fi – Sisustusverkkokauppa

VidaXL.fi

 

puutarhakalusteet