Tyylikkäät joulukoristeet netistä

valokoynnos1

Jouluun on vielä aikaa, mutta moniin kauppoihin on laiteltu jo joulutavarat esille. Hyllyt täynnä kimaltavia joulukoristeita ja houkuttelevia tuotteita odottavat innokkaita ostajia. Niistäpä tulikin mieleen, että olisi aika päivittää oma joulukoristetilanne. Vuodesta toiseen kannan varastosta sen saman joulukoristelaatikon, josta nostan esille ne samat joulukoristeet. Kaikki koristeet eivät enää oikein miellytä silmää, mutta onhan ne laitettava esille kun ovat olleet aina ennenkin… Lapsellehhan ne tontut ym. voivat ollakkin tärkeitä, mutta ehkä ne saavat nyt siirtyä kokonaan lastenhuoneen koristukseksi.

Ajattelin siis tänä vuonna irtautua vanhoista kaavoista ja tilata kotiin kivat joulukoristeet netistä. Verkkokaupoista löytyy paljon todella hienoja ja tyylikkäitä design-joulukoristeitakin. Monet ovat sellaisia, että niitä voi aivan hyvin pitää esillä jo paljon ennen jouluakin.

Nordic Nest

Nordic Nestin joulukoristeissa oli monta sellaista koristetta, jonka haluaisin itselleni. Täältä löytyi aivan ihania ripustettavia kullattuja tai hopeoituja enkeleitä, tonttuja ym. Voin kuvitella miten kivalta ne näyttäisivät roikkuessaan kuusen oksasta tai jossakin muussa paikassa. Varsinkin Karen Blixen koristeet olivat minun suosikkeja.

Holmegaardin ripustettavat joulukoristeet ovat myös ihania.

Nordic Nest:n sivuilta löytyy satoja erilaisia joulukoristeita. On ripustettavia, pöydällä pidettäviä ja vaikka vallan mitä.  Mitä enemmän niitä selailee ja katselee, sitä vaikeampi sieltä on valita ne parhaimmat. Käy ihmeessa ihastelemassa ja joulukoristevalikoimaan tästä.

PikkuAitta.fi:n sivulle on kerätty eri verkkokaupoista joulukoristeita. Käypä katsomassa sieltäkin, löytyisikö jotain mielenkiintoista. PikkuAitan valikoimaan pääset klikkaamalla tästä.

Kommentoi