Hyvä ja tyylikäs sähkökiuas netistä

Sisäsaunaan täytyisi saada uusi kiuas. Ensin täytyy miettiä, valitseeko puukiukaan vai sähkökiukaan. Valinta osuu nyt sähkökiukaaseen sen vuoksi, että se on vaivattomampi ja nopeampi lämmittää. Nykyään sähkökiukaan pystyy laittamaan vaikka ajastimella tai etäohjaimella käyntiin, eikä tarvitse olla itse paikalla uunia sytyttämässä. Tässä vaiheessa jää puukiukaat pois, mutta vielä jää paljon erilaisia vaihtoehtoja. Voi olla aina valmis-kiuas tai normaali kertalämmitteinen kiuas. Ja vielä niissäkin löytyy erilaisia variaatioita. Aikamoinen homma miettiä, mitä haluaa omaan saunaan. Tehon lisäksi ulkonäkö on yksi tärkeä valintaan vaikuttava seikka. Jokaisella valmistajalla on erilainen mallisto, joten täytyy vain miettiä mitkä ovat itselle tärkeät ominaisuudet.

Taloon.com

Taloon.comilta löytyy mahtava valikoima  erikokoisia, erinäköisiä ja eri tyyppisiä kiukaita. Ensimmäisissä kuvissa esimerkkejä vuolukivikiukaista.

sahkokiuas-huurre-105-10-5kw-9-15m-erillisella-ohjauskeskuksella-valukivi-musta sahkokiuas-sense-nature-9kw-7-13m_1 sahkokiuas-tuisku-105-erillisella-ohjauskeskuksella-10-5kw-9-15m-sup2

Jänniä uutuusmalleja ovat nämä pallokiukaat. Pallon voi laittaa roikkumaan katosta tai kiinnittää seinälle tai laittaa lattiatelineeseen. Antaa varmasti lämpöä jokapuolelle.

sahkokiuas_harvia_globe_seinatelineessa suojakaide_harvia_globe_kiukaalle

Paljon on tälläisiä kiukaita, joissa kivet ovat suurelta osin näkyvillä aukotetun metalliverkon takana. Kiukaaseen mehtuu paljon kiviä, joten löylyt ovat hyvät ja pehmeät.

sahkokiuas_mondex_pipe_steel_c_kiintea sahkokiuas_narvi_stonet sahkokiuas_harvia_kivi_pi70e_pi90e

Aina valmiit- tai heti valmiit kiukaat ovat tietenkin paljon ja epäsäännöllisesti saunovien taloudessa käteviä.

sahkokiuas_narvi_loylyvalmis sahkokiuas-saunatonttu-3-3-4kw-3-8m

Magnumilla on erityisen tyylikkäs kiuasmallisto.

sahkokiuas-malja-valoilla-6-6kw-5-9m sahkokiuas-nuoli-10-20m-10-5kwsahkokiuas-lite-tulppaani-erillinen-ohjauskeskus-10-5kw-10-20m

Malleja on todellakin valtavasti. Käy tutustumassa valikoimaan tästä.

jalkasarja-fonda-punainen sahkokiuas-nuoska-90-integroitu-9kw-8-13m-sup2-erillisella-ohjauskeskuksella-keraaminen lattiakiuas_helo_taika_musta

Grillikauppa.com

Grillikaupassakin on sähkökiukaita tarjolla. Tässä muutamia esimerkkejä. Käy katsomassa valikoima tästä.

nimbus-vuolukivi sawo-kulma-11-18 scandia-saunakiuas-sawo

Täytyy käyttää vähän aikaa siihen, että miettii millainen on itselle sopiva kiuas. Ja ainakin nyt näyttää, että meille löytyy se hyvä ja tyylikäs sähkökiuas netistä. Valikoimaa on ainakin tarpeeksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *