Peltirasia säilytykseen tai sisustukseen

Peltiset säilytysrasia ovat aina olleet minusta kivannäköisiä. Vaikka niissä ei pitäisikään mitään erikoista tai tiettyä tavaraa, niin ne ovat vain kivannäköisiä siellä hyllyssä ollessaan. Jos minulla olisi avohyllyköitä, niin varmasti tulisi ostettu yksi jos toinenkin peltirasia säilytykseen tai sisustukseen, hyllyyn komeilemaan ihan muuten vain. Törmäsin netissä pariin verkkokauppaan, jossa näitä peltirasioita oli enemmänkin.

Lagerhaus.com

Lagerhausista löytyy tyylikkäitä kodintuotteita keittiöön ja sisustukseen, joten siellä on myös peltirasioita. Tuollaisiin olisi kiva laittaa kahvia, keksejä ym. Käypä tutustumassa Lagerhausin valikoimaan tästä.

8184115981841161 (1)

64272 Plåtburk tekatt vit  basmati_rd

Astiakauppa.fi

Astiakauppa.fi myy piristävän erilaisia astioita. Kivoja peltipurkkeja löytyy täältäkin. Käy katsomassa heidän valikoimaansa tästä.

091_VHCK_m 820-CAN003_m

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *