Sisustamiseen uusia ideoita

Oman kodin sisustaminen ei tunnu loppuvan koskaan. Kun jonkun huoneen tai yksityiskohdan saa valmiiksi, niin alkaa jokin muu kohta näyttää olevan muutoksen tarpeessa. Tai jossakin näkee kivan näköisen huonekalun tai muun sisustusjutun, jota tekisi mieli kokeilla. Ja jos ei entinen sisustus sovi siihen uuteen juttuun, niin eikös sitten tarvitse uudistaa kaikki entinen ja laittaa sopimaan yhteen.

Henkilö, jota ei sisustaminen kiinnosta yhtään, ei voi ymmärtää sitä, miksi täytyy muuttaa toimivaa ja hyväksi havaittua kokonaisuutta? Mutta ihminen muuttuu, mielipiteet muuttuvat ja kiinnostuksen kohteet muuttuvat, joten jos jokin on joskus miellyttänyt silmää ei se välttämättä enää ollenkaan näytä hyvältä. Tarvitaan siis muutosta ja vaihtelua.

Nykyään on onneksi tarjolla sisustukseen vaihtoehtoja. Esimerkiksi netin kautta löytyy lukemattomia sisustukseen erikoistuneita verkkokauppoja, sekä löytyy sisustamiseen uusia ideoita. On kiva selailla esimerkiksi sisustusbloggaajien sivuja ja katsella heidän kotejaan tai selailla erilaisia sisustusverkkokauppojen sivuja. Aina löytyy jotakin kivaa ja kaunista, jonka haluaisi omaan kotiin.

Jatkan sisustuksesta haaveilua ja kirjottelen tänne löytämistäni kivoista jutuista.

Kommentoi